Futupack – tulevaisuuden pakkaussuunnittelua

Vastuulliset, innovatiiviset
tulevaisuuden pakkaukset, tässä ja nyt!

Kokonaisuuden huomioiva pakkausdesign

Futupack on pakkaussuunnitteluun erikoistunut designtoimisto. Näemme pakkauksen osana pakattavaa tuotetta ja ymmärrämme pakkauksen merkityksen koko arvoketjun läpi, raaka-aineesta kaupan hyllylle tai verkkokaupan kautta suoraan kuluttajalle. Tiedämme myös, että pakkaus on aina oleellinen osa tuotteen identiteettiä ja tarinaa.

Olemme usein mukana suunnittelemassa pakkausta jo siinä vaiheessa, kun pakattava tuote on vasta suunnitteilla. Haluamme jo alkumetreillä muodostaa mahdollisimman hyvän käsityksen pakattavasta tuotteesta. Meille on tärkeää muodostaa kokonaiskuva brändin identiteetistä ja miettiä, kuinka pakkaus tukee kokonaistarinaa. Unohtamatta pakkauksen muita perusvaatimuksia, kuten pakkauksen kestävyyttä ja ekologisuutta.

ECO-design ja kiertotalous

Ekologisuus ja kiertotalous on kaiken aikaa pakkaussuunnittelumme keskiössä. Kun suunnittelemme pakkauskonseptia, mietimme pakkaukseen valittavia materiaaleja, pakkauksen valmistusmenetelmien ekologisuutta, pakkauksen käytettävyyttä sekä pakkauksen kierrätettävyyttä. Oikeat materiaalivalinnat luovat pohjan jatkosuunnittelutyölle. Haluamme myös suunnitella pakkauksia, joissa valmistuksen materiaalihävikki on minimoitu. Parhaimmillaan suunnittelemamme pakkaus on saanut uusiokäyttömahdollisuuden.
Suunnittelutyössä luodaan pakkauksen ulkomuoto ja tekninen pakkausrakenne sekä graafinen ulkoasu. Haluamme varmistua pakkauksen toimivuudesta ja suorituskyvystä kaikilla osa-alueilla. 

Uskomme vahvasti kiertotalouteen ja haluamme edistää pakkausratkaisuja, jotka ovat hyviä ihmisille ja planeetallemme.

Verkosto

Maailma muuttuu yhä nopeammin ja me Futupackissa tiedämme, että emme osaa kaikkea. Teemme jatkuvaa yhteistyötä eri asiantuntijaorganisaatioiden kanssa, jotta pystymme yhteensovittamaan mahdollisimman hyvin pakkausteknologiat, materiaalikehityksen sekä designin parhaan mahdollisen pakkausratkaisun aikaansaamiseksi.

Valmiit pakkaukset

Teemme jatkuvaa yhteistyötä eri pakkausten valmistajien kanssa kotimaassa sekä globaalisti. Haluamme, että jokaiselle suunnitellulle pakkausratkaisulle löytyy juuri oikea tekijä. 

Haluamme löytää joka kerta ”win-win-win”-tilanteen. Näissä tilanteissa brändinomistaja, pakkaustenvalmistaja ja suunnittelutoimisto jakavat omat asiantuntijuutensa parhaan mahdollisen lopputuloksen saavuttamiseksi.